fbpx

Circ per a tota la família els dimecres d’estiu a la plaça de braus.

Diòptries, de la Companyia Toti Toronell; Les madeleines de poulpe, de la Cie. Kadavresky; i El caçador, de Mighty Jambo Trust.

La plaça de braus es converteix, un estiu més, en una gran pista de circ. Les acrobàcies i els malabarismes seran els protagonistes en tres espectacles per a tota la família els dimecres a les 19.30 h.

La primera de les propostes serà demà i anirà a càrrec de la companyia de Toti Toronell. Diòptries ens mostra una troupe de circ que està atrapada entre dos mons, i ha de resoldre el dilema de fer dos espectacles alhora… Entrar, sortir i els canvis precipitats d’un escenari a l’altre donen joc a l’espectacle. Dos espectacles en un, en què el públic es morirà de curiositat per saber què està passant a l’altre costat.  El pallasso olotí combina l’art del risc i de les coses impossibles, l’habilitat, l’humor i la música.

El 10 de juliol podrem veure la segona proposta del Circ a la Plaça 2019. Vinguts des de França, la Cie. Kadavresky ens explicarà la recepta per cuinar unes bones magdalenes de pop. Les Madeleines de poulpe és un himne a la descoberta farcit d’acrobàcies, esquís, música i energia. L’última de les propostes serà el 17 de juliol i vindrà des de Kenya. El caçador ens transportarà a la sabana, amb ritmes, sons i els tradicionals salts. Els acròbates de Mighty Jambo portaran a Olot la cultura massai.

 • Diòptries
  Companyia Toti Toronell
  Dimecres 26 de juny, 19.30 h, Plaça de braus

 • Les madeleines de poulpe
  Cie. Kadavresky
  Dimecres 10 de juliol, 19.30 h, Plaça de braus

 • Mighty Jambo trust
  El caçador
  Dimecres 17 de juliol, 19.30 h, Plaça de braus

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top