fbpx

El circ a la plaça mostrarà els espectacles de la Cia. Voël, Bivouac Cie., Skäl i Kolektivo Konika.

Els dimecres, a les 19.30 h, a la plaça de braus. L’accés és gratuït i cal descarregar-se una entrada per controlar l’aforament.

El circ a la plaça torna, un any més, a la plaça de Braus. A partir d’aquesta setmana i durant quatre dimecres consecutius a les 19.30 h, Olot s’omplirà de circ. Aquest any, a causa de la pandèmia, cal descarregar-se una entrada gratuïta a través del web d’Olot Cultura per tal de controlar l’aforament.

La primera de les propostes del circ a la plaça anirà a càrrec de la Cia. Voël i serà aquest dimecres dia 30 de juny. A Reditus, s’inspiren en les llegendes i en la cultura d’arrel, amb una mirada contemporània. Funambulisme, corda llisa, corda volant i música en directe són alguns dels ingredients del muntatge.

Els francesos Bivouac Cie. tornen a Olot amb l’espectacle Perceptions, el 7 de juliol. Dansa aèria, pal xinès, corda volant i música en directe en una estructura espectacular. Una invitació a somniar altres realitats, a partir de l’imaginari quàntic i les dimensions paral·leles.

Volem volar, de Skäl, es representarà el dimecres 14 de juliol. Es tracta d’un espectacle còmic i poètic que fusiona la música brasilera amb el flamenc i fa picades d’ullet constants al circ tradicional utilitzant un dels aparells clàssics i més espectaculars: el trapezi gran volant. El gran volant és una de les disciplines de circ més antigues i tradicionalment realitzada per famílies de trapezistes i portadors. Es podran veure salts a gran alçada que fan possible l’impossible! A més, els participants als casals d’estiu municipals podran provar l’experiència de saltar des d’un trapezi a gran alçada als tallers que realitzarà la companyia.

L’última de les propostes d’aquest any, la portarà Kolektivo Konika. El dia 21 de juliol mostraran La punta de la Nariz. A la pista de la plaça de braus, cinc acròbates – gallegues, basques i catalanes – sota la direcció de Francesca Lissia, fundadora d’Eia. Dones que creen juntes a través del llenguatge corporal i l’acrobàcia.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top