fbpx

L’accés per assistir als diferents espectacles serà gratuït però caldrà descarregar-se una entrada per tal de controlar l’aforament i respectar les distàncies de seguretat.

Cada dimecres a les 19.30 h, a la plaça de braus d’Olot.

Entrades exhaurides per la primera sessió.

Un any més, la plaça de Braus es convertirà en una pista de circ per acollir el cicle Circ a la Plaça els dies 8, 15, 22 i 29 de juliol, a les 19.30 h. L’accés seguirà essent gratuït, però aquest any caldrà agafar una entrada a través d’internet per tal de limitar l’aforament i garantir les distàncies de seguretat. Les entrades ja es poden adquirir.

La primera de les propostes arribarà aquest dimecres dia 8 de juliol de la mà del Col·lectiu Frenètic, que representen l’espectacle Save the temazo. Una experiència a deu metres d’altura amb disciplines com el trapezi volant, els equilibris en botelles, la manipulació amb micròfons, el counterbalance o el salt d’alçada més perillós del món!

La setmana següent, el dimecres dia 15, Capicúa Circ representarà Koselig. Cinc personatges insòlits conviuen en un carruatge estrany, on de la rutina se’n fa joc i el caos pot convertir-se en una quotidianitat extraordinària, i on també els records es gronxen al trapezi, les il·lusions s’enfilen al màstil i les experiències s’enreden a la corda doble. Escenes plenes de circ, teatre, humor i màgia.

Amer i Àfrica Circ Cia portaran a Olot l’espectacle Envà, que podrem veure el dimecres 22 de juliol. Els dos protagonistes de l’espectacle divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes. Uneixen l’acrobàcia amb la història, l’humor, la intensitat, l’emoció, la innovació i la bellesa.

L’última de les propostes serà Ye Orbayu, de la Companyia Vaques, que es representarà el dia 29 de juliol a la plaça de braus. El seu espectacle el defineixen com a circ rural trash. Un parell d’homes madurs i contundents al costat d’un músic polivalent creen una peça desequilibrada i agraïdament grotesca, una dansa descompassada de bèsties desolades, un duo de clowns desfasats tractant de seduir, i seduir-se, fent-nos riure tot fent equilibris sense trampa, sobre taules, cadires i ampolles de cava.

Més informació

NOTÍCIES RELACIONADES

Go to Top